Komende activiteiten

GARAGE SALE HET GEGRAAF

24-03-18 11:00 tot 15:30
Belangrijke regels tijdens de Garage Sale: • Geen spullen op stoep of straat; • Geen verkoop van partijgoederen; • Geen verkapte winkelverkoop of; • Wat van ‘de vrachtwagen gevallen’ is. De wijkagent en leden van de wijkcommissie zullen hierop toezien!

Lees meer...


Bekijk alle activiteiten

Laatste Nieuws

zondag 18 februari 2018

Vanaf 1 februari 2018 start het nieuwe steunpunt mantelzorg voor Valkenswaard: Mantelzorg Verlicht. Het gaat een centrale rol spelen bij de ondersteuning van mantelzorgers in onze gemeente.


zondag 18 februari 2018

De overheid doet steeds meer via internet en vraagt dat ook van u. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, het doen van uw belastingaangifte of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen zijn hier nog niet (voldoende) vaardig in.


zondag 18 februari 2018

In de wijk Het Gegraaf in Valkenswaard is het een goede gewoonte om elke 2 jaar in het najaar een Garage Sale te organiseren. Vanwege de wegwerkzaamheden in de wijk afgelopen najaar is de Garage Sale om praktische redenen afgeblazen om deze uit te stellen naar 24 maart 2018. Deze nieuwe datum is gekozen om aan te sluiten bij het inluiden van het nieuwe lente seizoen. Meld je aan en doe mee, of zet het in je agenda en kom gezellig rondsnuffelen!