Talentenmarkt

zaterdag 11 december 2021 11:00 uur

Op zaterdag 11 december organiseren we met veel talent uit de wijk een sfeervolle markt waarbij de allermooiste resultaten worden getoond in de Hijskraan.
Bijzondere schilderijen, lief breiwerk, een verzameling serviesgoed, mooie handgemaakte kaarten, kerstversiering, verrassende presentjes, een spelletjeswinkel, multiculturele hapjes en de lekkerste taarten. Heb je nog een idee? Bak je ook graag taart? Doe je mee? Laat het ons weten! Maar kom ook vooral meegenieten!
Dit is de gelegenheid voor ontmoeting en elkaar te Kennen en Gekend Worden in de wijk, speciaal voor alle talenten en deelnemers van Accent op ieders Talent.

Komende activiteiten

Taalmorgen

dinsdag 1 februari 2022
Hijskraan

meer >>


Koffie Inloop

woensdag 2 februari 2022

meer >>


Taalmorgen

dinsdag 8 februari 2022
Hijskraan

meer >>


Bekijk alle activiteiten

Laatste Nieuws

zaterdag 15 januari 2022

Gaat u als mantelzorger wel eens mee naar het ziekenhuis? Of doet u samen boodschappen met de persoon voor wie u zorgt of onderneemt u samen weleens iets leuks? Dan hoeft u de reis- of parkeerkosten niet altijd zelf te betalen. Dit zijn de mogelijkheden.


zaterdag 2 oktober 2021


donderdag 29 juli 2021

Ook in onze wijk gaan we genieten van de vrije tijd, de zomer en de rust. Maar we blijven er wel voor elkaar in de Hijskraan!