Koffie Inloop: vervalt i.v.m. corona

woensdag 15 april 2020 10:00 uur
This event is actually a recurrance of another event in our database. You can view information about the parent event by clicking on the link below.

Koffie Inloop viert feest!

Op woensdagochtend 15 april 2020 vieren we het eerste lustrum van de Koffie Inloop het Gegraaf.

Vijf jaar geleden kwamen Cordaad, de Wijkcommissie en een aantal enthousiaste vrijwilligers bij elkaar om samen een gezellige ochtend voor alle wijkbewoners van het Gegraaf te organiseren.
Sindsdien is iedere woensdagochtend de Hijskraan van 10.00 tot 12.00 uur open voor iedereen die zin heeft in een praatje, sociale contacten en leuke activiteiten.
Een goed team van 7 vrijwilligers staat garant voor een heerlijke ochtend. Ieder kan doen wat hij of zij leuk vindt.

In het begin, kwamen er nog maar een paar mensen. Maar, zoals dat gaat, tevreden mensen praten met andere mensen over de leuke dingen die ze meemaken. En zo groeide de Koffie Inloop tot wat het nu is. Elke week komen er tussen de 15 en 30 mensen, mannen en vrouwen. Sommigen komen af en toe, anderen komen wekelijks.

Je bent geen lid van een club. De toegang is vrijblijvend en gratis. Koffie of thee kosten slechts 50 eurocent per kopje.

Elkaar ontmoeten, praten en gezelligheid staan voorop. Maar er wordt ook wekelijks iets georganiseerd. In de loop der jaren zijn, in overleg met de gasten de volgende dingen gedaan:
-          Gastsprekers over diverse onderwerpen
-          Bewegen op muziek
-          Bloemschikken
-          Spelletjes (rummikub, kaarten, sjoelen, scrabble, enz.)
-          Quiz
-          Darts
-          Schilderen met acrylverf
-          Gedichten maken
-          Brunch
-          High tea\
-          Jeu de boules
-          Sinterklaas-, Kerst-, Nieuwjaarsochtend
-          Zingen
-          Kaarten maken
-          Werken met hout enzovoorts

Omdat we allemaal zo genieten van de Koffie Inloop, willen we ons 5-jarig bestaan graag vieren met iedereen die ook eens wil komen kijken.
Je bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom op 15 april 2020.
Van 10.00 – 12.00 uur

De Hijskraan,  Seringenstraat 2  Valkenswaard

Komende activiteiten

Paaseieren zoeken: vervalt i.v.m. corona

zaterdag 11 april 2020

meer >>


Taalmorgen: vervalt i.v.m. corona

dinsdag 14 april 2020

meer >>


Koffie Inloop: vervalt i.v.m. corona

woensdag 15 april 2020
Hijskraan

meer >>


Bekijk alle activiteiten

Laatste Nieuws

vrijdag 3 april 2020

Graag hadden wij willen afsluiten met een klapper (qua opbrengst), maar als gevolg van de Corona-crisis dreigt het nu met een sisser af te lopen. Om dat te voorkomen zoeken we op allerlei manieren de publiciteit. Valkenswaard is de laatste werkgroep binnen de Stichting Samen Verder die stopt en daarmee komt een einde aan een begrip binnen de agglomeratie Eindhoven. Iedereen kende Samen Verder en wist waar het voor stond: kleinschalige ontwikkelingsprojecten van sociaaleconomische aard.


maandag 30 maart 2020

Een luisterend oor voor iedereen.
In deze tijd van het coronavirus staan heel veel mensen op om elkaar te helpen. En daar mogen we met zijn allen enorm trots op zijn! 

Vanuit onze maatschappelijke rol als welzijnsinstelling willen wij ook een steentje bijdragen.


maandag 30 maart 2020

Het zijn zware tijden voor iedereen. Ook de cliënten van voedselbank De Boodschappenmand worden zwaar getroffen door de Corona-crisis. Er is een schaarste aan producten die voor ons allen eerste levensbehoefte zijn en ook de vrijwilligers van de voedselbank hebben natuurlijk te maken met de risico’s die het coronavirus met zich meebrengt. Hierdoor zijn zij niet meer in staat deze gezinnen van de broodnodige producten te voorzien.