1705 JOP voorzijde.jpg

1705 JOP links.jpg

1705 JOP rechts.jpg

Koffie Inloop: Sinterklaas, liedjes, verhalen, sfeer, hapjes

woensdag 4 december 2019 10:00 uur
De Hijskraan

Laatste Nieuws

zaterdag 30 november 2019

Bij steeds meer Nederlandse voetbalverenigingen kunnen kinderen en volwassenen met een beperking voetballen op recreatief of competitief niveau. Waar in 2007 nog 187 verenigingen het zogenoemde G-voetbal of gehandicaptenvoetbal in competitieverband aanboden, is dat aantal nu opgelopen naar 254.
“Je merkt dat de maatschappelijke betrokkenheid groter wordt, vroeger ging het puur om het voetbal, nu pakken de verenigingen ook hun rol in de wijk”, zegt Marcel Geestman van de KNVB.


zaterdag 30 november 2019

Op 15 december wordt er weer een middag georganiseerd voor de wijk, door de wijkcommissie het gegraaf. Op deze bijeenkomst zullen we het visiestuk presenteren, wat eerder dit jaar al aan onze sociale partner is gepresenteerd. Zij waren vol lof over onze toekomstplannen voor de wijk. Wij willen ook laten zien wat er het afgelopen jaar zo al aan activiteiten gehouden zijn, en een vooruitblik op 2020. Wil je ook weten wat er allemaal te gebeuren staat, kom dan zeker naar deze middag.


Komende activiteiten

JUMBO: december shopping

zaterdag 14 december 2019
Jumbo

meer >>


Bewonersmiddag

zondag 15 december 2019
De Hijskraan

meer >>


Koffie Inloop: Thema Kerst

woensdag 18 december 2019

meer >>


Bekijk alle activiteiten

Welkom bij 't Gegraaf

De wijkcommissie 't Gegraaf is er voor jullie, verrassend veelzijdig. Trots zijn we u welkom te mogen heten bij de wijkcommissie 't Gegraaf. Door deze webpagina kunt u zien waar we ons zoal mee bezig houden. De wijkcommissie kan het niet alleen en zal regematig om UW hulp vragen.

 

In het jaar dat we nu bezig zijn hebben we al een heleboel bereikt, we nodigen u dan ook uit om snel eens een kijkje te nemen in onze activiteiten. Ook in de toekomst kunt u hier nodige informatie vinden over al onze projecten. We wensen u veel leesplezier en graag zien we u in de toekomst nog eens een keertje terug.

 

Met vriendelijke groeten,
Wijkcommissie 't Gegraaf