1705 JOP voorzijde.jpg

1705 JOP links.jpg

1705 JOP rechts.jpg

Natuurspeelplek

woensdag 12 juni 2019 15:00 uur

Uitnodiging: 12 juni van 15.00 tot 16.30 nodigt de wijkcommissie het gegraaf en de gemeente Valkenswaard jullie uit om het voorontwerp van de natuurspeelplek te komen bekijken.

Er zijn zoveel mogelijk wensen van de kinderen uit de wijk meegenomen.

Helaas kan in verband met veiligheid niet alles gerealiseerd worden. We zijn ook met een speelplek van natuurlijke materialen gebonden aan de wettelijke veiligheidseisen.

Het is de bedoeling om de kinderen met gekleurde stickers hun voorkeur aan te laten geven, bij foto`s van de speeltoestellen. We willen de wensen van de kinderen zoveel mogelijk tegemoet komen. Ouders en belangstellende die vragen hebben kunnen die stellen aan de aanwezige van de wijkcommissie en gemeente.

12 JUNI VAN 14.00 TOT 17.00 UUR ORGANISEREN WE OP DE NATIONALE SPELDAG EEN SPEELMIDDAG VOOR DE KINDEREN, BIJ DE HIJSKRAAN MET MOOI WEER BUITEN EN ANDERS BINNEN.

 

Met vriendelijke groet,

Wijkcommissie het gegraaf.

Laatste Nieuws

woensdag 18 september 2019

Uitnodiging: op 28 september vanaf 15.30 uur wordt aan de Kornoeljelaan in het Gegraaf de speelplek van natuurlijke materialen geopend.

De opening zal verricht worden door de prijswinnaar (Ellen Cremers) en de wethouder (Theo Geldens).
Voorafgaande aan de opening komen we in het teken van Burendag samen bij de Hijskraan vanaf 14:00 uur.


vrijdag 30 augustus 2019

We zijn heel blij dat jullie iedere keer weer met plezier naar de Koffie Inloop komen. Hierbij krijgen jullie een overzicht van de plannen die wij de komende tijd hebben. Het is onder voorbehoud: mochten er omstandigheden dat het niet door kan gaan, dan wordt het programma gewijzigd.


Komende activiteiten

40-jarig jubileum De Hijskraan

zaterdag 21 september 2019

meer >>


Koffie Inloop: Bewegen op muziek

woensdag 25 september 2019

meer >>


Burendag

zaterdag 28 september 2019

meer >>


Bekijk alle activiteiten

Welkom bij 't Gegraaf

De wijkcommissie 't Gegraaf is er voor jullie, verrassend veelzijdig. Trots zijn we u welkom te mogen heten bij de wijkcommissie 't Gegraaf. Door deze webpagina kunt u zien waar we ons zoal mee bezig houden. De wijkcommissie kan het niet alleen en zal regematig om UW hulp vragen.

 

In het jaar dat we nu bezig zijn hebben we al een heleboel bereikt, we nodigen u dan ook uit om snel eens een kijkje te nemen in onze activiteiten. Ook in de toekomst kunt u hier nodige informatie vinden over al onze projecten. We wensen u veel leesplezier en graag zien we u in de toekomst nog eens een keertje terug.

 

Met vriendelijke groeten,
Wijkcommissie 't Gegraaf