vrijdag 16 september 2022

Skatepark in Valkenswaard: adviezen, wensen en opmerkingen gevraagd!


Skatepark in Valkenswaard: adviezen, wensen en opmerkingen gevraagd!

Ongeveer een jaar geleden heeft de gemeente van een groep skaters uit Valkenswaard de vraag gekregen voor een skatebaan in het Don Boscopark. Inmiddels hebben we een partij gevonden die de skatebaan gaat ontwerpen en realiseren. SkateOn gaat samen met de initiatiefnemers uit Valkenswaard een ontwerp maken voor een skatebaan. Het wordt een plek die past in de sfeer van het park en die geschikt is voor alle skaters in Valkenswaard. Daarom nodigen we iedereen uit om adviezen, wensen en eventuele zorgen aan ons door te geven. 

Inloopavond
Op woensdag 21 september van 18:30 tot 20:30 uur is iedereen welkom in Cultuurcentrum De Hofnar, zaal 1.09 op de eerste verdieping.

Tijdens deze avond zijn medewerkers van SkateOn en de gemeente Valkenswaard aanwezig. We horen dan graag alle adviezen, wensen en opmerkingen over de skatebaan. De verzamelde informatie nemen we mee bij het ontwerpen en realiseren van de nieuwe skatebaan. Loop dus gerust binnen, aanmelden is niet nodig. Kun je er niet bij zijn maar wil je ons wel aandachtspunten meegeven, stuur dan een mail aan valkenswaard@SkateOn.nl.

Over SkateOn
SkateOn is al 14 jaar marktleider in het realiseren van skatebanen. Tot voor kort bestonden skatebanen vooral uit een asfalt ondergrond met stalen skate-elementen erop. Deze techniek is verouderd. Skatebanen zien nu veel meer uit zoals op onderstaande foto: dynmisch vormgegeven en geïntegreerd in de omgeving. In deze stijl wordt ook de skatebaan in het Don Boscopark gerealiseerd.

Komende activiteiten

Taalgroep

dinsdag 7 februari 2023

meer >>


Buurtlunch

dinsdag 7 februari 2023

meer >>


Sport en spel

dinsdag 7 februari 2023

meer >>


Bekijk alle activiteiten