donderdag 12 november 2020

Denk je mee over een gezonde en duurzame leefomgeving?


Denk je mee over een gezonde en duurzame leefomgeving?

Met de realisatie van de nieuwe N69 verandert de functie van de oude weg tussen Eindhoven, Waalre en Valkenswaard. Binnen het Ontwerplab gaan studenten van de TU/e (master Urbanism) aan de slag met vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, wordt gezocht naar alternatieve vervoersoplossingen en ingespeeld op de gevolgen van klimaatverandering, De provincie Noord-Brabant ondersteunt dit onderzoek, net als de samenwerkende gemeenten, omdat het belangrijke input kan leveren voor de toekomstige ontwikkeling van onze Brainport regio.

Wil je als inwoner of ondernemer van Valkenswaard een bijdrage leveren binnen dit Ontwerplab? Doe dan mee en breng je ideeën in via https://bit.ly/3kHPvzK

Je kunt ook naar de gemeentelijke website www.valkenswaard.nl. Op de homepage staat de het bericht en als je daarop klikt, opent de enquête.

De gemeenten ontvangen na afronding van dit onderzoek een presentatie van de mogelijkheden voor het gebied. Een mooie samenwerking. Ga naar de website van TU/e voor meer informatie over het Ontwerplab Duurzame en gezonde leefomgeving in Eindhoven, Valkenswaard en Waalre: https://www.tue-urbanlabs.nl/?lab[]=healthy-and-sustainable-city

Komende activiteiten

Burendag, spelletjesmiddag

zondag 25 september 2022
Hijskraan

meer >>


DIGITAAL WIJKPUNT

dinsdag 27 september 2022
Hijskraan

meer >>


Het Gegraaf aan de Wandel

dinsdag 27 september 2022

meer >>


Bekijk alle activiteiten