zondag 27 september 2020

GeheugensteuN: Geheugen opfrissen


GeheugensteuN: Geheugen opfrissen

De tijd vliegt. Zegt de een. Voor een ander kruipt hij tergend langzaam. Op 6 maart van dit jaar vond de laatste inloop plaats van GeheugensteuN. Voelt dat kort- of lang geleden voor jou?

Onze herinnering gaat met golven. Wetenschappers zeggen dat ons geheugen even onbetrouwbaar is als de president van … oh, voorzichtig; géén politiek. Wél diplomatiek blijven. Voorzichtig zijn. Dat is immers een erg belangrijke houding geworden als gevolg van corona. Tijdens de eerste samenkomst na de lock down wisselen we daar graag onze ervaringen over uit. Dat is op vrijdag 2 oktober a.s. om 14 uur. Er zal geen speciale gast zijn want op dit gebied zijn we ongemerkt allemáál specialist geworden. Het grote verschil met vroeger is dat je je aan moet melden. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen. We zullen dus voor binnenkomst een gezondheidscheck moeten doen.

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn. Aanmelden is verplicht en kan via renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl of via tel. 06 – 19 37 33 74

Elke eerste vrijdag van de maand van 14 – 16 uur Vóór de Boeken in de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

Komende activiteiten

Koffie Inloop

woensdag 2 december 2020

meer >>


Taalmorgen

dinsdag 8 december 2020

meer >>


Koffie Inloop

woensdag 9 december 2020

meer >>


Bekijk alle activiteiten