zaterdag 30 november 2019

GeheugensteuN


GeheugensteuN

Komende maand in GeheugensteuN: Elke eerste vrijdag van de maand van 14 – 16 uur in de vroegere leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

Aandacht pakken

Aandacht is voor veel mensen het mooiste cadeau dat je kunt krijgen. Niet alleen met Sinterklaas. Maar hoe pak je dat in? Of moet je vragen ‘Hoe pak je dat aan?’ Waarin verpak je een hoeveelheid aandacht?

Op het eerste gezicht lijken dat misschien gekke of vreemde vragen. Als je daar met aandacht bij stil staat, kun je echter nog wel eens verrast worden. Bezoekers van de wekelijkse samenkomsten bij het “centrum voor aandacht” (in de Hofnar) weten daar veel van. Ook dat het een soort gymnastiek voor het geheugen is. Wat je aandacht geeft, groeit, is een bekend gezegde. Word je benieuwd? Of wat erin zit, er ook uitkomt? Deelnemers van het centrum voor aandacht pakken dit cadeau op vrijdagmiddag 6 december voor je uit. Tijdens de inloop van GeheugensteuN in de vroegere leeszaal van de bieb in Valkenswaard.

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn.

Elke eerste vrijdag van de maand van 14 – 16 uur in de vroegere leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

Komende activiteiten

JUMBO: december shopping

zaterdag 14 december 2019
Jumbo

meer >>


Bewonersmiddag

zondag 15 december 2019
De Hijskraan

meer >>


Koffie Inloop: Thema Kerst

woensdag 18 december 2019

meer >>


Bekijk alle activiteiten