zaterdag 30 november 2019

BEWONERSMIDDAG HET GEGRAAF Zondag 15 december


BEWONERSMIDDAG HET GEGRAAF Zondag 15 december

Op 15 december wordt er weer een middag georganiseerd voor de wijk, door de wijkcommissie het gegraaf. Op deze bijeenkomst zullen we het visiestuk presenteren, wat eerder dit jaar al aan onze sociale partner is gepresenteerd. Zij waren vol lof over onze toekomstplannen voor de wijk. Wij willen ook laten zien wat er het afgelopen jaar zo al aan activiteiten gehouden zijn, en een vooruitblik op 2020. Wil je ook weten wat er allemaal te gebeuren staat, kom dan zeker naar deze middag.

Jullie inbreng is van groot belang voor onze wijk. De wijkcommissie kan dit niet alleen, en zou het fijn vinden als bewoners met ons mee willen denken en doen. Op deze middag zijn ook aanwezig Wethouder Mieke Theus, Wijkcoördinator Peter Franken, Woningbelang Thomas Verbeek of Marga Wiegertjes, Wijkagent Ricardo Scheerder onder voorbehoud.

We organiseren deze middag bij de Hijskraan Seringenstraat 2. De koffie staat klaar vanaf 13.30 uur. We beginnen met de presentatie om 14.00 waarna gelegenheid is om in gesprek te gaan. We sluiten af met een vervroegde kerstborrel. Einde 16.00 uur.

 

Komende activiteiten

JUMBO: december shopping

zaterdag 14 december 2019
Jumbo

meer >>


Bewonersmiddag

zondag 15 december 2019
De Hijskraan

meer >>


Koffie Inloop: Thema Kerst

woensdag 18 december 2019

meer >>


Bekijk alle activiteiten