vrijdag 12 juli 2019

Bericht Gemeente Valkenswaard


Bericht Gemeente Valkenswaard

Er zijn meldingen bij de gemeente binnengekomen over het (groen) aanzicht in de wijk. Bijvoorbeeld over achtergelaten snoeiafval in de Heggeroosstraat. Dit had niet mogen gebeuren en is nu opgeruimd.

Ook is er een wildgroei aan onkruid op diverse plekken in de wijk. Bijvoorbeeld op de speelplaats naast de Graver waar net een nieuwe picknickset is geplaatst. Hier is graszaad gezaaid om een mooi gazon te creëren. Door de droogte komen er alleen meldetakken op en geen gras. Dit onkruid moet met de hand gemaaid worden, omdat dit machinaal nog niet kan in verband met het graszaad wat nog niet goed is doorgekomen. Ook dit is nu gedaan.

Tussen de tegels groeit er ook onkruid. Enige tijd geleden zijn de tegels al wel geborsteld, maar door de tijd van het jaar zit het onkruid in een groeispurt. We zetten momenteel extra capaciteit in om het onkruid overal weg te borstelen.

Bedankt voor uw opmerkingen! De gemeente Valkenswaard vindt een verzorgde en nette uitstraling van haar wijken erg belangrijk en hecht dan ook veel waarde aan de meldingen die een ander beeld laten zien. Mocht u iets zien in uw woonomgeving wat extra aandacht nodig heeft, meldt dit dan via het Online meldformulier op de website: https://www.valkenswaard.nl/direct-regelen/. Of bel naar (040) -2083444.

Komende activiteiten

Bekijk alle activiteiten