maandag 29 april 2019

Visiestuk Het Gegraaf


Visiestuk Het Gegraaf

Het Gegraaf is een fijne wijk om te wonen. De bewoners , jong en oud, helpen elkaar waar nodig en zorgen samen voor een prettige en schone omgeving. Het Gegraaf is ook een veilige wijk, waar we omkijken naar elkaar en waar je ’s avonds rustig een wandeling kunt maken. Een wijk waar je je thuis voelt. Een diverse wijk waar mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug krijgen van vrijwilligers en soms professionals. Het Gegraaf is een wijk waar kinderen prettig opgroeien, waar ruimte is om te spelen en ze veilig lopend of met de fiets naar school kunnen. Het is een ondernemende wijk waar veel gebeurt, waar we samen Koningsdag vieren, paaseieren zoeken of met de dorpsquiz meedoen. Een wijk waar we ruimte geven aan ieders talent, aan ideeën en er samen aan werken het tot een succes te maken. De focus op doen wat WEL kan!

Het gehele visiestuk is te vinden onder Nieuwsbrieven

Komende activiteiten

Kinderspeelmiddag: samen spelen met Pieten-training

vrijdag 22 november 2019
De Hijskraan

meer >>


Taalmorgen

dinsdag 26 november 2019

meer >>


Koffie Inloop: Zingen

woensdag 27 november 2019

meer >>


Bekijk alle activiteiten