woensdag 30 januari 2019

Tweede kans markt 23 maart 2019


Tweede kans markt 23 maart 2019

21 september 2019 viert Stichting de Hijskraan haar 40 jarig jubileum!

Dit kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom willen we, samen met een feestcommissie een gezellige feestdag organiseren voor jong en oud, dus voor iedereen!

Maar feesten kost geld…. wat de Hijskraan natuurlijk maar zeer beperkt heeft als stichting. Daarom heeft de feestcommissie enkele activiteiten in de planning om deze  feestdag financieel te ondersteunen.

Zoals een tweede kans markt en een bierproeverij. Dit is voor iedereen die interesse heeft!

Deze activiteiten zijn nog niet helemaal uitgewerkt en we weten nog niet of alle geplande activiteiten kunnen doorgaan. Hiervan houden wij u op de hoogte via Facebook: Ontmoetingscentrum stg. de Hijskraan, via www.stichtingdehijskraan.nl of via flyers/posters verspreid in de wijk. 

Wel weten we dat er 2x een tweede kans markt wordt gehouden.

De 1ste tweede kans markt is samen met de GARAGESALE in de wijk. n.l. 23 maart!

Nu heeft de Hijskraan al een groot aantal, zeer bruikbare artikelen gekregen om te verkopen waaronder veel “Tupperware” producten, bak- en kookmaterialen, serviesgoed, pannen, snuisterijen, gereedschap, klokken en nog veel meer!
Veel artikelen tweedehands maar ook veel nieuwe artikelen nog in de verpakking! Er zit zeker iets voor u bij!
Als u ook de Hijskraan een schenking wilt doen van bruikbare artikelen die er nog goed uitzien dan willen we deze graag voor onze kraampjes uit te breiden.

Maar….geen spullen die er zo slecht uit zien dat we deze niet meer kunnen verkopen, ook geen kleding en geen grote spullen.  De materialen moeten op een kraam passen en het moet door kopers in een boodschappentas mee naar huis genomen kunnen worden.

Heeft u nog iets staan wat u wilt schenken? Bel dan 040 2013413 (de Hijskraan) wanneer we open zijn of loop op vrijdagochtend binnen tussen 10.00 en 13.00 uur, dan kunt u de spullen meteen inleveren.

Tot ziens bij de garagesale… en houdt de site in de gaten voor de volgende activiteit…

Groetjes namens het feest comité.

Komende activiteiten

40-jarig jubileum De Hijskraan

zaterdag 21 september 2019

meer >>


Burendag

zaterdag 28 september 2019

meer >>


Bekijk alle activiteiten