woensdag 24 oktober 2018

ACCENT OP HET GEGRAAF in Het Gegraaf


ACCENT OP HET GEGRAAF in Het Gegraaf

Wat een beetje enthousiasme al kan doen:

Het woord burgerparticipatie, het zelf doen is niet meer weg te denken. Elke dag lezen of horen we er over. Er wordt verwacht dat we weer voor elkaar zouden klaarstaan en het leuk hebben met elkaar.

Lieneke Verspaandonk van Ontwikkelbedrijf 3.0 kwam een aantal jaren terug met een bijzonder idee: We gaan op zoek naar ieders talent! Vanuit het oogpunt laten we doen wat WEL kan. ‘Iedereen kan wel wat en zou dat kunnen inzetten voor de wijk. Ook heeft iedereen wel eens hulp nodig van een ander. Zo ontstond het programma Accent op ieders Talent. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod uit de wijk, deze komen samen in de Talentenbank.’ Wijkcommissie het Gegraaf is mede eigenaar en samen met een enthousiaste werkgroep proberen we zoveel mogelijk mensen mee te laten doen. ieder vanuit zijn eigen talent en eigen wijze

Komende activiteiten

Digi-Taal Wijkpunt

dinsdag 22 oktober 2019
De Hijskraan

meer >>


Koffie Inloop: Schilderen

woensdag 23 oktober 2019

meer >>


Kinderspeelmiddag: lampionnen maken

woensdag 23 oktober 2019
De Hijskraan

meer >>


Bekijk alle activiteiten