Door en voor elkaar doen wat wel kan.

In het nieuws

door Hélène Vorstenbosch 19 apr., 2024
SeniorenBelang Valkenswaard is een stichting die opkomt voor de collectieve belangen van senioren (50+ers) in Valkenswaard. Wij hebben regelmatig contact met o.a. wethouders en ambtenaren van de gemeente Valkenswaard, Raad van Bestuur van Valkenhof en Woningbelang, Ouderenbonden en Wijkraden. Ook steken wij onze voelhorens uit bij alle senioren van Valkenswaard. Voor het algemeen bestuur zijn wij op zoek naar inwoners van Valkenswaard die willen meedenken over het seniorenbeleid binnen Valkenswaard voor de portefeuilles Zorg en Welzijn; Wonen; Politiek; Bestaanszekerheid. Voor de portefeuilles Wonen en Bestaanszekerheid zijn er vacatures. Maar u bent zeker ook welkom als u in het algemeen mee wilt denken. Voor meer informatie zie onze website: www.seniorenvalkenswaard.nl of bel naar Hans Bimmel, voorzitter tel. 06 - 111 233 93 of Leny Peels, secretaris 040 - 20 43 697. U kunt ook een e-mail sturen naar secretariaat.sbv@gmail.com
20 mrt., 2024
Op 2e Paasdag, maandag 1 april, wordt Belevingspark De Kleine Meer aan de Bosstraat in Valkenswaard, officieel geopend. Het Belevingspark is een gezamenlijk initiatief van de Kinderboerderij De Kleine Meer, het IVN Valkenswaard-Waalre en de gemeente Valkenswaard. Op deze dag is iedereen van harte welkom en zijn er veel leuke activiteiten, vooral voor gezinnen met kinderen tussen 2 en 12 jaar.
05 feb., 2024
Woensdag 20-3 en 26-6 en 4-12 in 2024
12 jan., 2024
Als huurder krijg je nu ook een afkoppelsubsidie!
22 dec., 2023
Voor het leveren van haar producten of diensten heeft de gemeente Valkenswaard een aantal (persoons)gegevens nodig. Deze persoonsgegevens krijgen we via dit (web)formulier. Wij vinden het belangrijk dat wij op een veilige en vertrouwelijke manier met uw persoonsgegevens om gaan. Wij verwerken uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt.  Voor het webformulier, klik op Valkenswaard - Aanvraag kleine wensen potje - Privacy
22 dec., 2023
Heb je een leuk idee voor de wijk, jouw buurt of straat? En kun je daar ondersteuning bij gebruiken? Dan horen we dat graag! De gemeente Valkenswaard heeft allerlei mogelijkheden om je daarbij te helpen!
22 dec., 2023
18 nov., 2023
Vanaf april 2023 is Buurtgezinnen actief in Valkenswaard en Heeze Leende en dus in jullie wijk! Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. Dit voorkomt dat problemen verergeren en zorgt ervoor dat kinderen positief opgroeien in hun eigen gezin.
Meer berichten

Heb je een vraag?

Zit je nog met een vraag? Geen zorgen wij van Stichting Wijkcommissie 't Gegraaf staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Share by: