Komende activiteiten

Groot onderhoud Tienendreef

maandag 11 september 2017

Lees meer...


Bekijk alle activiteiten

Laatste Nieuws

maandag 12 juni 2017

Gewijzigde planning onderhoud Nieuwe Waalreseweg en Tienendreef

09 juni 2017 - De werkzaamheden voor groot onderhoud aan de Nieuwe Waalreseweg zijn deze week niet gestart, zoals eerder wel was aangekondigd.


zondag 14 mei 2017

Op maandag 1 mei start, in opdracht van de gemeente Valkenswaard, de aanleg van verhoogde plateaus op vier kruisingen in het Gegraaf. Deze plateaus komen op de kruisingen:
• Meidoornlaan-Kerstroosstraat
• Seringenstraat-Kerstroosstraat
• Jeneverbeslaan-Seringenstraat en
• Nieuwe Waalreseweg-Heggeroosstraat, nabij het parkeerterrein bij de Emté.
Op deze locaties verwijdert de aannemer het asfalt en brengt hij de klinkerverharding verhoogd aan. De aannemer voert het werk uit in de volgorde zoals hiervoor aangegeven.
De verwachting is dat de uitvoering per plateau ongeveer één tot twee weken duurt. Er zal enige overlast zijn, maar doordat de plateaus na elkaar worden uitgevoerd blijven er voldoende in- en uitgangen van de wijk beschikbaar.


zondag 14 mei 2017

Groot onderhoud Nieuwe Waalreseweg en Tienendreef.

10 mei 2017 - Van juni tot en met september 2017 voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan de Nieuwe Waalreseweg en Tienendreef.

Het asfalt van beide wegen is aan vervanging toe. Vanaf medio mei is bekend welke aannemer het werk voor de gemeente gaat uitvoeren. Op dit moment is wel bekend welke werkzaamheden gaan plaatsvinden en in welke periode.