1705 JOP voorzijde.jpg

1705 JOP rechts.jpg

1705 JOP links.jpg

Speeldag

zondag 9 juli 2017 14:00 uur

Noteer alvast in je agenda, zondag 9 Juli speeldag, van 14:00 tot 17:00 uur georganiseerd door de Wijkcommissie Het Gegraaf. De spelletjes worden gespeeld op het terrein van de Hijskraan. Ieder kind die op het einde van de middag een volle kaart inlevert krijgt een lekkere traktatie. Houd onze infokast en Facebook

Laatste Nieuws

maandag 11 september 2017

Klaar voor school

Wat je als ouder moet weten als je kind naar de basisschool gaat

Interactieve bijeenkomst ‘Klaar voor school’


Bibliotheek De Kempen organiseert samen met het Centrum Jeugd en Gezin Valkenswaard de bijeenkomst ‘klaar voor school’. Tijdens de bijeenkomst krijgen ouders tips en informatie over het voorbereiden van hun kinderen op de basisschool.

Donderdag 14 september van 20.00 tot 22.00 uur


Voor de meeste kinderen is het een flinke stap om naar de basisschool te gaan. Een goede voorbereiding door ouders kan helpen om kleuters zelfverzekerder te maken tijdens de eerste weken op school. Jeugdverpleegkundigen vertellen tijdens de bijeenkomst op donderdag 14 september hoe ouders dit aan kunnen pakken. Daarnaast vertellen experts onder andere hoe de opbouw van een schooldag eruit ziet en hoe je je kind optimaal voor kunt bereiden op een nieuwe schooldag.

 

 


maandag 11 september 2017

ALZHEIMER CAFÉ VALKENSWAARD/WAALRE in oprichting


De voorbereidingen voor een nieuw Alzheimer Café in Valkenswaard/Waalre zijn in volle gang. . Op dinsdag 26 september a.s. is de feestelijke opening van het nieuwe Alzheimer Café. De locatie is café-zaal de Dommelstroom in Dommelen. Mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden kunnen er maandelijks terecht om in een informele sfeer meer te weten te komen over de ziekte, hoe ermee om te gaan en ideeën en ervaringen uit te wisselen.
Het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is bedoeld voor mensen uit het gehele gebied van beide gemeenten, maar ook belangstellenden uit omliggende gemeenten zijn welkom. De avonden zijn steeds op de laatste dinsdag van de maand. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Toegang is gratis.
Ook voor onze leden is het Alzheimer Café een goede plaats om meer kennis te krijgen hoe met dementie om te gaan. Een bezoek aan het Café wordt van harte aanbevolen.


Komende activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Welkom bij 't Gegraaf

De wijkcommissie 't Gegraaf is er voor jullie, verrassend veelzijdig. Trots zijn we U welkom te mogen heten bij de wijkcommissie 't Gegraaf. Door deze webpagina kunt U zien waar we ons zoal mee bezig houden. De wijkcommissie kan het niet alleen en zal regematig om UW hulp vragen.

 

In het jaar dat we nu bezig zijn hebben we al een heleboel bereikt, we nodigen U dan ook uit om snel eens een kijkje te nemen in onze activeteiten. Ook in de toekomst kunt U hier nodige informatie vinden over al onze projecten. We wensen U veel leesplezier en graag zien we U in de toekomst nog eens een keertje terug.

 

met vriendelijke groeten,
Wijkcommissie 't Gegraaf