1705 JOP rechts.jpg

1705 JOP voorzijde.jpg

1705 JOP links.jpg

Groot onderhoud Tienendreef

maandag 11 september 2017 23:00 uur

Tienendreef


De uitvoering van de Tienendreef is gepland van maandag 11 september tot vrijdag 29 september. De rijbaan van de Tienendreef krijgt vanaf de kruising Nieuwe Waalreseweg-Tienendreef tot aan de rotonde bij de Damianusdreef een nieuwe, verstevigende asfaltdeklaag. Aan de inrichting van de Tienendreef verandert verder niets.

Laatste Nieuws

maandag 12 juni 2017

Gewijzigde planning onderhoud Nieuwe Waalreseweg en Tienendreef

09 juni 2017 - De werkzaamheden voor groot onderhoud aan de Nieuwe Waalreseweg zijn deze week niet gestart, zoals eerder wel was aangekondigd.


zondag 14 mei 2017

Op maandag 1 mei start, in opdracht van de gemeente Valkenswaard, de aanleg van verhoogde plateaus op vier kruisingen in het Gegraaf. Deze plateaus komen op de kruisingen:
• Meidoornlaan-Kerstroosstraat
• Seringenstraat-Kerstroosstraat
• Jeneverbeslaan-Seringenstraat en
• Nieuwe Waalreseweg-Heggeroosstraat, nabij het parkeerterrein bij de Emté.
Op deze locaties verwijdert de aannemer het asfalt en brengt hij de klinkerverharding verhoogd aan. De aannemer voert het werk uit in de volgorde zoals hiervoor aangegeven.
De verwachting is dat de uitvoering per plateau ongeveer één tot twee weken duurt. Er zal enige overlast zijn, maar doordat de plateaus na elkaar worden uitgevoerd blijven er voldoende in- en uitgangen van de wijk beschikbaar.


Komende activiteiten

Groot onderhoud Tienendreef

maandag 11 september 2017

Lees meer...


Bekijk alle activiteiten

Welkom bij 't Gegraaf

De wijkcommissie 't Gegraaf is er voor jullie, verrassend veelzijdig. Trots zijn we U welkom te mogen heten bij de wijkcommissie 't Gegraaf. Door deze webpagina kunt U zien waar we ons zoal mee bezig houden. De wijkcommissie kan het niet alleen en zal regematig om UW hulp vragen.

 

In het jaar dat we nu bezig zijn hebben we al een heleboel bereikt, we nodigen U dan ook uit om snel eens een kijkje te nemen in onze activeteiten. Ook in de toekomst kunt U hier nodige informatie vinden over al onze projecten. We wensen U veel leesplezier en graag zien we U in de toekomst nog eens een keertje terug.

 

met vriendelijke groeten,
Wijkcommissie 't Gegraaf